Advocatenkantoor De Regt – Van Gompel is een persoonlijk en toegankelijk advocatenkantoor voor zowel het MKB (advies) als particulieren, waarbij u terecht kunt voor zowel uw juridische (algemene) vraagstukken als uw juridische geschillen.

Het kantoor houdt zich bezig met kwesties op het gebied van de algemene civiele rechtspraktijk en richt zich daarbij met name op het personen- & familierecht (echtscheiding, omgang, gezag, ondertoezichtstelling, alimentatie) en algemeen verbintenissenrecht (advies incasso, arbeidsrecht, contracten).

Het kantoor is per januari 2013 opgericht door mr. Yvette de Regt, maar zij heeft al sinds 2000 ervaring in de juridische dienstverlening en advocatuur. Voorts verricht zij als advocaat tevens werkzaamheden voor Brabantse Meesters B.V (samenwerkpartner).

Advocatenkantoor De Regt – Van Gompel streeft ernaar de belangen van de cliënten zo efficiënt mogelijk te behartigen. Getracht wordt de zaken zoveel mogelijk minnelijk te regelen om u de tijd en extra kosten van een lange procedure te besparen. Maar ook ingeval een eventuele gerechtelijke procedure noodzakelijk is, kunt u bij Advocatenkantoor De Regt – Van Gompel terecht.

Wenst u meer informatie en/of een afspraak? Mail dan naar info@drvg.nl of neem contact op via de contactpagina. Advocatenkantoor De Regt – Van Gompel is u graag van dienst.